top of page

EQUIP 2023

logo copia sin fondo blanco.png

COS TÈCNIC

WhatsApp Image 2022-11-16 at 13.20_edited.jpg
Huevo
WhatsApp Image 2022-11-16 at 12.51.51.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-20 at 10.14_edited.jpg

La Dolores Lluch és membre de la direcció del Team Torrent des dels inicis de la formació al costat de José Martínez “Chicho” i, des del 2022, dirigeix el nou equip júnior que dóna continuïtat a un projecte esportiu amb una base molt sòlida i amb una gran projecció de futur.

 

Lluch va iniciar-se en el món del ciclisme amb tan sols 18 anys quan coneix a Chicho que aleshores competia a l’equip Kelme. A partir del moment que esdevenen parella, Dolores l’acompanya en tots els projectes professionals.

 

En un entorn molt masculinitzat, Lluch, molt apreciada per la seva professionalitat i caràcter apassionat, ha estat pionera en aquest camp i reivindica la presència de la dona en el ciclisme.

 

Dolores Lluch entén la pràctica d’aquest esport com un procés d’aprenentatges, com un camí per gaudir i aprendre, i no només amb la mirada posada en guanyar com a objectiu últim. Mentre pedalen, segons ella, els joves incorporen disciplina i bons hàbits, aprenen la cultura de l’esforç i comparteixen vivències amb els seus companys i rivals. 

Dolores Lluch Pujalte

José Martínez, més conegut com a Chicho, és el director del Team Torrent i compta amb una àmplia carrera com a director d’equips ciclistes de les categories cadet, junior i sub-23. Amb el seu lideratge s’han format professionals com Joan Antoni Flecha Giannoni, Joaquín Rodríguez “Purito”, Juan Manuel Fuentes i el mateix Carles Torrent.

 

Va ser el 1998 quan Torrent, que llavors era sub-23, coneix a Chicho en l’equip l’Hospitalet-Vestisport, i s’enamora de la manera de fer i del seu lideratge vers els corredors. Segons el mateix Torrent, és de Chicho de qui més coses ha après al llarg de tota la seva carrera professional.

 

El mateix any, amb Carles Torrent com a cap de files i Joaquín Rodríguez “Purito” com a ciclista de primer any, va ser memorable, amb nombrosos triomfs, sota el lideratge tàctic i estratègic de Chicho a la direcció de l’equip.

 

Uns anys més tard, i sense vinculació amb cap equip, Chicho va acompanyar de ben a prop a Joaquín Rodríguez “Purito”, guiant-lo en els entrenaments.

 

Quan Chicho va retirar-se de l’àmbit professional, Carles Torrent li va proposar de formar part del Team Torrent assumint la direcció de l’equip cadet, encàrrec que va acceptar amb il·lusió. Aquesta incorporació és clau perquè l’equip sigui on és ara i tingui el reconeixement del sector. El 2022 el Team Torrent creix amb un nou equip júnior, dirigit per Dolores Lluch, que amb deu corredors dóna continuïtat a un projecte esportiu amb una base molt sòlida i amb una gran projecció de futur.

José Martínez "Chicho"

Aniol Plana Artigas

L’Aniol Plana assumeix la mecànica de l’equip i acompanya sempre els corredors en els seus desplaçaments. La seva tasca principal és preparar, amb màxima puntualitat, tot el material i els recanvis per a les carreres.

 

Plana és un puntal per a l’equip i és molt apreciat pels corredors tant per la seva professionalitat com pel seu tarannà afable.

 

Amb la seva bona predisposició, coneixements i treball impecable, tot funciona a la perfecció. Sense la seva figura l’equip no seria complet.

TEAM TORRENT CYCLING

CADETS

TEAM TORRENT CYCLING

JUVENILS

bottom of page